Golf Holidays

13.9.2016, 10:07

Milí Golfisti,

Túžbou pravého golfistu je odpáliť loptičku čo najďalej a trafiť čo najpresnejšie. Nemenej dôležitým je však pôžitok z hry a nádhernej prírody, ktorá väčšinu golfových ihrísk obklopuje.
Golf je nielen o športových úspechoch a neúspechoch, ale stáva sa životnou filozofiou. Ihriská dokážu ponúknuť  nečakané prekvapenia svojou jedinečnou a neopakovateľnou atmosférou.

Potešiť každého golfistu, či negolfistu . Svetoznáme ihriská sú pre každého  hráča golfu v prvom rade výzvou a pokorou zároveň. Zabezpečenie ponuky na mieru si vyžaduje niekoľkoročné skúsenosti a znalosť prostredia.
Chcete zažiť golf na okraji morského pobrežia , skutočné útesy Efektívne prekážky, či nefalšovaný  svet golfu balansujúci na skalách skúšaných morským prílivom alebo zahrať si na najstaršom ihrisku sveta St Andrews Old course s garantovaným tee timom a neuveriteľnou atmosférou kolísky golfu.

Výber destinácie
Pred každou golfovou dovolenkou rozmýšlate,kam sa za golfom vybrať , či v zimnom období zvolíte destináciu s dlhodobo garantovanými teplotami alebo zvolíte niečo tajomné ako z rozprávok  Tisíc a jedna noc alebo si vyberiete destináciu s možnosťou bohatého spoločenského, kultúrneho, či kulinárskeho  vyžitia.

Kde sa ubytovať
Po výbere destinácie samozrejme rozmýšlate kde sa ubytovať, či zvoliť prvotriedny, luxusný hotel alebo si vyberiete ubytovanie apartmánového typu

Späť na blog
Scroll To Top