Je golfová hra vaša vášeň?

28.10.2016, 09:58

Ak áno, tak ste určíte rovnako ako my prepadli čaru tejto hry gentlemanov. Je prirodzené, že keď sa človek pre niečo nadchne, tak chce vedieť viac a hľadá informácie. Častým zdrojom informácii je internet, knihy, DVD ... 

Knihy o golfovej hre sú častým zdrojom inšpirácie každého fanúšika, či už je to samotná história tohto zeleného športu, technika hry, zaujímavé príbehy z golfových ihrísk, alebo v poslednej rade aj detektívky z golfového prostredia. Je skvelé, že už je na našom trhu stále viac takejto literatúry.

Hovorí sa, že je lepšie jeden krát vidieť, ako stokrát počuť. Rovnako to platí aj v prípade golfovej hry.  Takto sa môžete cez DVD dozvedieť zaujímavé informácie o vzniku golfu od špičkových trénerov a profesionálnych hráčov, dôležité tipy ako správne začať hrať, na čo si dávať pozor a do akej golfovej výstroje investovať. DVD-čka sú v dnešnej dobe dostupné pre rôzne úrovne hráčov. Netreba však zabúdať, že trénera, ktorý sa Vám individuálne venuje a skúsenosti získané na ihrisku to nenahradí.

Jedna rada na záver, na ktorú nezabúdajte ... majte hlavne radosť z hry :)

Je golfová hra vaša vášeň?
Späť na blog
Scroll To Top