Golfové zážitky bez ohľadu na počasie

19.12.2016, 14:39

Golf je obľúbenou vonkajšou aktivitou, ktorej prichádza na chuť stále viacej ľudí. Pomaly sa mu tak darí zbavovať nelichotivého označenia, že je len doménou bohatých. Golfové vybavenie však zoženiete pomerne výhodne, obzvlášť, keď si miesto jednotlivých palíc zaobstaráte kompletný set. Ten obsahuje sadu základných palíc, ktoré sú umiestnené v praktickom golfovom bagu. Potom už stačia len golfové loptičky a môžete sa pustiť do hry.

Golfový simulátor
Leto však pomaly, ale isto končí a stále viacej tak bude pribúdať pochmúrnych, nevľúdnych dní, ktoré k pobytu vonka rozhodne lákať nebudú. Vy sa však svojho obľúbeného športu nemusíte vzdávať ani v nepriaznivom počasí. Vyraziť trénovať vaše hráčske umenie a zdokonaľovať svoju techniku totiž môžete na golfovom simulátore Sports Coach GPS, ktorý patrí k najvyspelejším na svete. Prinesie vám maximálny golfový zážitok. Navrhnutý bol totiž pre plne realistickú golfovú hru a pohodlný golfový tréning na tej najvyššej úrovni. Využijú ho ako skúsení hráči, tak i úplní začiatočníci, ktorý drží palicu prvýkrát v ruke.

Jednoduché ovládanie, maximálny zážitok.
Disponuje rozsiahlou databázou 150 preslávených golfových ihrísk, ktoré sú spracované vo FULL HD 3D rozlíšení do najmenších detailnou. Spolu s najmodernejšími technológiami vysokorýchlostných kamier vám prinesie dokonalý autenticky zážitok a skvelú zábavu. Ovládanie je jednoduché, nechýba ani mnoho užívateľských doplnok. K dispozícii je hneď niekoľko modelov golfového simulátora. Základným plnohodnotným systémom je Virtual Driving Range, ktorý je ideálny pre použite v golfových obchodoch alebo tréningových golfových centrách. StandartEdition sa hodí do akéhokoľvek priestoru, ak už sa jedná o hotelový komplex alebo golfový klub. Golf Academy je rozšírený o vysokorýchlostné kamery, ktoré snímajú golfový švih – integrovaný je rovnako program pre jeho analýzu, užitočný tak bude pre profesionálny tréning.

Maximálny herný zážitok poskytuje Golf Surround, hra je totiž premietaná na panoramatické plátno, takže je hráč obklopený golfovou scenériu. Dokonalým technologickým celkom je potom Golf SurroundAcademy s panoramatickým zobrazením a integrovanou výukovou akadémiou, ktorý využijú i špičkový golfoví hráči. Ak už si chcete zlepšiť váš golfový švih, handicap alebo predĺžiť golfovú sezónu, golfový simulátor je zásahom do čierneho!

Späť na blog
Scroll To Top