Nikon Coolshot 20 GII -18%

Nikon Coolshot 20 GII

Kód produktu: BKA154YA
Značka: Nikon
185 € 225 €
Možnosti
Dostupnosť: bežne 1 týždne
Zdieľať na: Facebook Doprava 3.95 €
Laserový diaľkomer COOLSHOT 20 GII ukrýva silu v kompaktnom tele.

Avšak pokiaľ ide o jeho výkon na ihrisku, v ničom nezaostáva. Vaša golfová hra práve získala vyššiu presnosť vďaka veľkému rozsahu merania 5 – 730 m so zobrazením vzdialenosti po jednom metri a možnosti jednorazového alebo nepretržitého merania po dobu až osem sekúnd. Algoritmus priority prvého cieľa meria vzdialenosť k najbližšiemu z prekrývajúcich sa objektov, takže môžete odmerať presnú vzdialenosť k vlajke dokonca aj vtedy, keď sa v pozadí nachádza les. Obraz je jasný a čistý vďaka vysokokvalitnému monokuláru so 6-násobným zväčšením a viacvrstvovou úpravou. A vďaka nízkej hmotnosti možno diaľkomer pohodlne držať v jednej ruke.

Posuňte svoju hru na novú úroveň s diaľkomerom COOLSHOT 20 GII.

VEĽKÝ ROZSAH A PRESNÉ ZAMERANIE CIEĽA
Hrajte s istotou vďaka tomu, že môžete presne odmerať vzdialenosť k vlajke, pieskovým prekážkam či koncu ihriska pomocou diaľkomera COOLSHOT 20 GII s rozsahom 5 – 730 m a zobrazením vzdialenosti po 1 metri. Nechajte sa sprevádzať každým krokom, aby bola vaša hra vždy presná. A keď narazíte na prekrývajúce sa objekty, algoritmus priority prvého cieľa zabezpečí, že vždy odmeriate vzdialenosť k najbližšiemu cieľu. Bez ohľadu na to, či sa za vlajkou nachádzajú stromy alebo budova, vždy získate presnú nameranú vzdialenosť, ktorú potrebujete.

RÝCHLE A JEDNODUCHÉ JEDNORAZOVÉ ALEBO NEPRETRŽITÉ MERANIE
Získajte jednu nameranú vzdialenosť pri jednorazovom meraní, alebo podržte stlačené tlačidlo napájania pre 8 sekúnd nepretržitého merania pre rýchle a jednoduché meranie vzdialenosti viacerých objektov. Ak sa v režime jednorazového merania nepodarí odmerať vzdialenosť, diaľkomer COOLSHOT 20 GII automaticky predĺži meranie až na 4 sekundy, kým sa nepodarí získať výsledok. Ďalším podržaním tlačidla napájania môžete meranie predĺžiť až na osem sekúnd. Stlačením tlačidla môžete posúdiť vzdialenosť od nebezpečenstva, kolíkov, kopcov a stromov, a môžete prechádzať naprieč greenom, aby ste odmerali vzdialenosť vlajky stojacej pred pozadím.

JASNÝ OBRAZ A JEDNODUCHÉ SLEDOVANIE
Preskúmajte ihrisko s ostrým obrazom vďaka monokuláru so 6-násobným zväčšením a viacvrstvovou úpravou, ktorý vám poskytne jasný a čistý obraz kdekoľvek budete hrať. Preskúmajte terén pred vami a naplánujte svoju hru, pretože 6-stupňové zorné pole umožňuje podrobný prieskum ešte predtým, než začnete hrať. Konštrukcia s veľkým predsunutím výstupnej pupily poskytuje pohodlné sledovanie aj pri nosení okuliarov a nastaviteľná dioptrická korekcia umožňuje jemne doladiť zobrazenie podľa vášho zraku.

KOMPAKTNÝ, ODOLNÝ A ĽAHKÝ
Hoci COOLSHOT 20 GII je najmenší a najľahší z našich laserových diaľkomerov, nerobí kompromisy v oblasti odolnosti. Je robustný a odolný voči dažďu podľa ochrannej triedy 4 normy JIS/IEC (ekvivalent IPX4) so širokou teplotnou toleranciou od -10 °C do +50 °C. Nikdy si nebudete musieť robiť starosti s tým, že ste do svojej golfovej tašky počas dlhého dňa na ihrisku pridali zbytočnú hmotnosť. Diaľkomer si môžete vložiť do vrecka a jeho hmotnosť približne 130 g (bez batérie) si sotva všimnete.
Scroll To Top